Започва специализирана полицейска операция по пътищата у нас.  В засиления контрол ще

...
Започва специализирана полицейска операция по пътищата у нас.  В засиления контрол ще
Коментари Харесай

Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените

Започва  специализирана полицейска интервенция по пътищата у нас.   В засиления надзор ще се включат всички полицейски чиновници с пълномощия за пътен надзор. Акцията е разпоредена от министъра на вътрешните работи  Калин Стоянов , като част от ограниченията за повишение на пътната сигурност и ограничение на предпоставките за пораждане на катастрофи, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на акцията ще бъдат ситуирани спомагателни полицейски екипи в регионите на конфликтни сектори с централизация на ПТП, пътни възли, кръстовища и съществени пътни артерии в страната. Те ще употребяват цялостния набор от механически средства за надзор на скоростта и реализиране на инспекции за шофиране след приложимост на алкохол и опиати.

Проверките  ще включват още потреблението на защитните колани, техническата редовност на колите, съществуването на наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “  и други

Стартиралата акция е безсрочна и е продължение на  предприетата от Министерство на вътрешните работи политика за нулева приемливост към водачите,  грубо нарушаващи разпоредбите за пътна сигурност.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР